Echipa de handbal masculin, Steaua MFA Bucuresti va sustine joi primul meci din grupele Ligii Campionilor impotriva echipei spaniole Portland San Antonio. Aflata pe locul 8 in clasamentul national, dupa ce a fost invinsa sambata de rivala Dinamo Baumit, Steaua se va deplasa la Pamplona pentru primul meci din grupe.

Dupa ce i-au eliminat pe campionii belgieni de la HC KV Sasja, handbalistii romani vor evolua in grupele Ligii Campionilor in compania rusilor de la Cehovski Medvedi, spaniolilor de la Portland San Antonio si slovenilor de la Cimos Koper.

Ros-albastrii vor disputa meciurile de acasa ... in deplasare la Buzau. Stelistii nu vor putea conta in partidele din Liga Campionilor pe jucatorul George Buricea. Nu din cauza unei accidentari, ci datorita faptului ca a hotarat sa paraseasca formatia bucuresteana pentru fosta echipa, HCM Constanta.

Nici antrenorul Cornel Otelea nu a plecat in Spania, din cauza unor probleme medicale. „Antrenorul principal are niste probleme medicale. Nu stim exact de ce natura sunt, dar am inteles ca sunt destul de serioase. Mai trebuie sa efectueze un set de analize si marti. Nu a fost dat afara, nici nu a plecat. Situatia va fi reglementata după ce ne vom întoarce din Spania“, a declarat presedintele Stelei, Constantin Cazacu, potrivit Prosport. Dumitru Berbece este cel care il va inlocui pe Otelea.