LeBron James, starul echipei Los Angeles Lakers, are probleme la genunchi care l-ar putea ține departe de teren o perioadă mai lungă de timp, în cazul în care situația nu se îmbunătățește.

LeBron JamesFoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

"S-a constatat o umflare generală în jurul genunchiului, iar LeBron va lipsi cât timp va fi cazul", a spus antrenorul Frank Vogel înaintea meciului dintre Lakers şi Atlanta Hawks.

Gruparea californiană a încheiat la Atlanta, unde a fost învinsă cu 129-121 de Hawks, o deplasare de şase meciuri, iar James a ratat ultimele două partide, întorcându-se la Los Angeles, unde este programat pentru un RMN.

Voegel nu a exclus, însă, o revenire a indispensabilului său jucător, miercuri, pe teren propriu, la meciul cu Portland Trail Blazers.

În vârstă de 37 ani, LeBron Jemes a etalat o formă strălucitoare de câteva săptămâni, cu o medie de 32,5 puncte în ultimele 17 de partide disputate, în care a evoluat în medie 36 de minute pe meci, în absenţa lui Anthony Davis, cealaltă vedetă a lui Lakers, care a revenit marţi, după o absenţă de o lună, conform Agerpres.

La momentul actual, Lakers ocupă poziția a 9-a în Conferința de Vest, loc ce îi asigură prezența doar în turneul de calificare pentru play-off, ceea ce înseamnă un plus de două meciuri pentru ca echipa californiană să ajungă în fazele eliminatorii.