Cristina Neagu a declarat, miercuri, după ce şi-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM Bucureşti, că îşi doreşte să câştige totul pe plan naţional şi să revină cu formaţia sa în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Cristina NeaguFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

"În primul rând aş vrea să mulţumesc conducerii CSM Bucureşti pentru încrederea acordată. M-am simţit foarte bine la echipă încă de când am venit, de acum patru ani. Îmi doresc în continuare să fiu acasă alături de suporterii din România şi să încerc să fac performanţă pentru clubul CSM Bucureşti.

Ca în fiecare an, pe plan naţional îmi doresc să câştigăm tot ce se poate câştiga. Apoi îmi doresc să revenim în turneul Final Four al Ligii Campionilor pentru că eu cred că locul nostru e acolo. Şi, bineînţeles, odată ajunşi acolo, să ne luptăm pentru trofeu", a spus Neagu într-un interviu acordat clubului.

Neagu speră ca începând cu 2022 suporterii să umple Sala Polivalentă la meciurile echipei CSM Bucureşti.

"Îmi doresc din toată inima să nu mai fie restricţii şi să putem avea din nou parte de sprijinul suporterilor pentru că avem mare nevoie de ei. Ne-au lipsit foarte mult şi anul trecut şi în această toamnă-iarnă... aşa că sper ca din 2022 să avem parte de suportul lor şi să vină să umple Sala Polivalentă aşa cum au făcut-o de atâtea ori", a adăugat Cristina Neagu, citată de Agerpres.

Handbalista Cristina Neagu şi-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM Bucureşti, grupare la care activează din 2017.

În vârstă de 33 de ani, Cristina Neagu a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ZRK Buducnost.

Desemnată în mai multe rânduri cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu a fost inclusă în echipa ideală a sezonului 2020-2021 în Liga Campionilor la handbal feminin, pe postul de inter stânga.