Echipa de baschet feminin FCC Baschet Arad a anunţat, marţi, că partida de pe teren propriu cu vicecampioana CSM Satu Mare, de miercuri, din turul sferturilor Cupei României, se va juca la Timişoara, pentru că prin tavanul sălii proprii sunt scurgeri de apă în urma ploilor abundente.

Minge de baschet Foto: Michael Sullivan/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Datorită (n. red. din cauza) unor avarii apărute la acoperişul Sălii Sporturilor Victoria din Arad, ca urmare a ploilor din ultimele zile care se infiltrează prin acoperiş şi se scurg pe parchet, cele două echipe sunt în imposibilitatea de a desfăşura partida în condiţii optime.

Clubul a fost nevoit să mute duelul în altă locaţie. Cea mai apropiată arenă omologată se află la Timişoara, în Sala Constantin Jude. Startul întâlnirii rămâne pentru ora 18, în oraşul de pe Bega.

Pe această cale, clubul arădean transmite scuze suporterilor arădeni pentru inconvenientul apărut şi mulţumeşte pentru înţelegere", a transmis, marţi, formaţia arădeană.

Marţi este programat primul meci din turul sferturilor, între campioana Sepsi Sfântu Gheorghe şi Olimpia Braşov. Manşa retur se va juca joi, tot la Sfântu Gheorghe, după o înţelegere prealabilă a celor două echipe.

Celelalte trei partide tur din sferturi se vor juca miercuri, după programul CSM Târgovişte - Phoenix Constanţa, CSM Alexandria - Sirius Tîrgu Mureş şi FCC Baschet Arad - CSM Satu Mare.

Meciurile retur ale celorlalte trei meciuri din sferturi vor avea loc în 5-6 ianuarie.

Câştigătoarele din faza sferturilor de finală se califică la Turneul Final Four, programat în 26-27 februarie 2022, transmite News.ro.