​Kevin Durant şi Kyrie Irving, vedete ale echipei Brooklyn Nets, au fost plasaţi în izolare, sâmbătă, în cadrul protocolului împotriva coronavirusului, informează L’Equipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

De la începutul lunii decembrie, în NBA au fost testaţi pozitiv cu coronavirus 71 de sportivi, dintre care 51 după 12 decembrie.

Durant şi Irving au fost plasaţi în izolare, potrivit jurnaliştilor Shams Charania (The Athletic) şi Adrian Wojnarowski (ESPN).

Kevin Durant a fost menajat la meciul cu Orlando, de noaptea trecută, din cauza unor dureri la gleznă. În cazul său s-a declanşat "un protocol sanitar". Acelaşi lucru este valabil şi pentru Irving, al nouălea baschetbalist din NBA în această situaţie.

Vineri, Brooklyn Nets anunţa revenirea în echipă a lui Kyrie Irving, sportiv care nu s-a vaccinat şi care a fost ţinut în afara lotului pentru că oficialii clubului nu au vrut să implice un jucător care nu este autorizat să evolueze la New York, în acest oraş fiind în vigoare un protocol sanitar strict.

"El va juca în meciurile din deplasare şi se va antrena acasă cu Nets. Este aşteptat la antrenament zilele următoare", a spus Charania.

Irving va trebui să fie testat negativ cinci zile consecutiv pentru a putea reveni în lot, informează News.ro.