Kevin Durant, vedeta celor de la Brooklyn Nets, a fost amendat cu 25.000 de dolari după ce a înjurat un fan. Vestea nu l-a împiedicat pe baschetbalist să-și domine adversarul de duminică (Detroit Pistons), marcând peste 50 de puncte.

Kevin DurantFoto: Captura YouTube

Incidentul s-a petrecut în finalul celui de-al doilea sfert al meciului cu Atlanta Hawks, care a avut loc vineri şi care a fost câştigat de Nets, cu scorul de 113-105.

Durant a răspuns folosind cuvinte obscene după ce un spectator i-ar fi spus să nu se mai plângă.

Este a doua oară când vedeta echipei Brooklyn Nets, în vârstă de 33 de ani, este amendată în acest sezon. În octombrie, el a primit aceeaşi pedeapsă după ce a aruncat mingea în tribune la partida cu Indiana Pacers, conform News.ro.

Kevin Durant a primit vestea sancţionării sale înaintea întâlnirii cu Detroit Pistons, care a avut loc duminică. Această amendă nu l-a împiedicat să fie cel mai bun jucător de pe teren, înregistrând 51 de puncte marcate, un record al sezonului NBA, şapte recuperări şi nouă pase decisive, în victoria obţinută de Nets, cu scorul de 116-104, în Little Caesars Arena din Detroit.​