​În urmă cu câteva zile, Gheorghe Tadici și-a bruscat o elevă de la HC Zalău (nu era la primul derapaj de acest fel din ultima perioadă), iar fostul selecționer al naționalei de handbal feminin a României și-a aflat miercuri suspendarea.

Gheorghe TadiciFoto: JACQUES DEMARTHON / AFP / Profimedia

Astfel, Tadici a fost suspendat pentru șase partide și a primit și o amendă în valoare de 4.000 de lei.

""În legătură cu sesizarea d-nului presedinte DEDU ALEXANDRU privind comportamentul d-nului antrenor GHEORGHE TADICI (HC Zalau) fata de propria jucatoare VRABIE ALEXANDRA la jocul de LNF dintre echipele HC Zalau si SCM Rm. Valcea disputat in data de 18.11.2021 la Zalau, comisia vazand punctul de vedere al domnului profesor TADICI GHEORGHE si al observatorului HORATIU BELU hotaraste:

- sanctionarea domnului profesor TADICI GHEORGHE cu 6 (sase) etape suspendare, incepand cu data de 01.12.2021 si penalitate pecuniara 4000 (patru mii lei) data limita de achitare 30.12.2021 pentru bruscarea propriei jucatoare in timpul jocului, conf. Art. 43.4 lit. b cu aplicarea art. 34.1 lit. k (recidiva 02.03.2021, 30.08.2021, 07.09.2021)" - )", se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FR Handbal.

Este a doua suspendare de lungă durată a lui Tadici în acest sezon, pentru comportamentul său faţă de jucătoarele pe care le antrenează, transmite News.ro.

În septembrie, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH) l-a suspendat pentru opt etape pe Tadici după ce acesta şi-a jignit şi ameninţat propriile jucătoare, în time-out-ul unui meci din Cupa României.