Revenit după o accidentare, LeBron James și-a lovit cu cotul un adversar în plină figură la meciul lui Los Angeles Lakers contra lui Detroit Pistons. Plin de sânge, Isaiah Stewart a încercat să se încaiere cu starul californian după lovitura încasată, fiind cu greu oprit.

LeBron JamesFoto: Nic Antaya / Getty images / Profimedia

Meciul din NBA dintre Detroit Pistons şi LA Lakers, desfăşurat duminică, a fost întrerupt minute bune, în al treilea sfert, după ce LeBron James (Lakers) l-a lovit cu cotul în figură pe Isaiah Stewart (Pistons).

Într-un duel pentru minge între James şi Stewart, primul menționatl-a lovit pe jucătorul gazdelor în zona ochiului.

Cu sângele curgându-i pe faţă, Stewart a încercat să-şi facă singur dreptate.

El i-a alergat pe jucătorii oaspeţi pe tot terenul fiind cu greu împiedicat de coechipierii lui, de staff-ul echipei şi de agenţii de ordine să provoace o bătaie generală.

Situaţia s-a calmat după ce Stewart a plecat la cabine, potrivit News.ro.

Pentru gestul său, LeBron James a fost eliminat, la fel și Stewart, pentru scandalul pe care l-a provocat. Implicat şi el în altercaţia produsă de Stewart, Russell Westbrook (Lakers) a primit un fault tehnic.

Aceasta este a doua eliminare suferită de vedeta echipei LA Lakers în 19 sezoane petrecute în NBA. Prima lui eliminare a avut loc în noiembrie 2017, când James era la Cleveland Cavaliers, pentru proteste la adresa arbitrilor, la meciul contra lui Miami Heat.

Lakers s-a impus până la urmă cu 121-116. Conform Marca.com, LeBron riscă o suspendare de până la trei meciuri.