Dinamo București a pierdut categoric a doua partidă din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal masculin, contra lui PSG. Echipa lui Xavi Pascual se impusese în prima etapă contra lui Kielce, dar la Paris nu s-a putut baza pe trei jucători importanți din cauza unor teste Covid neconcludente.

Dinamo Bucuresti Handbal ClubFoto: Facebook - Dinamo Bucuresti Handbal Club

PSG a controlat jocul de la un capăt la celălalt, terminând prima repriză cu un avantaj de zece goluri (21-11). Elevii lui Xavi Pascual nu au reușit să revină în partea a doua, partida încheindu-se 41-30 pentru parizieni.

Tot joi, în celelalte partide ale etapei, Barca - HC Motor 36-25, Kielce - Veszprem 32-29, iar ultima dispută a serii este între FC Porto - SG Flensburg-Handewitt.

Dinamo a evoluat și fără trei jucători de bază, Humet, Racoțea și Shebib, fiind suspecți de Covid-19. Nici Xavi Pascual nu a făcut deplasarea din același motiv.

Pentru dinamoviști urmează în Liga Campionilor partida din etapa a treia, pe 30 septembrie, în compania lui Porto.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Primele două clasate se califică direct în sferturi, în timp ce următoarele două echipe din grupele de opt vor juca în optimi.

Dinamo se află pe poziția a patra, cu două puncte după două partide disputate. Barcelona conduce grupa cu 4 puncte, iar restul echipelor în afară de codașa Flensburg au toate câte două puncte acumulate.