​Cristian Gaţu, fostul preşedinte al FR Handbal şi glorie a naţionalei şi a clubului Steaua Bucureşti, revine în viaţa sportivă în calitate de consilier sportiv al clubului militar.

Cristian Gatu revine in lumea handbaluluiFoto: Facebook - CSA Steaua Bucuresti

Steaua Bucureşti şi-a anunţat, joi, noutăţile din lotul cu care va ataca sezonul 2021-2022.

Marele "transfer" al steliştilor este Cristian Gaţu, care va fi consilier sportiv al clubului şi a participat la şedinţa foto, alături de staful tehnic, scrie News.ro.

Gaţu, care va împlini 76 de ani vineri, este dublu campion mondial, medaliat olimpic cu argint şi bronz cu naţionala, dar şi multiplu campion cu Steaua Bucureşti, echipa sa de suflet. A ocupat mai multe funcţii în structurile armatei, dar şi în ministere sau COSR, iar cea mai longevivă funcţie a ocupat-o la FR Handbal, în calitate de preşedinte, între 1997-2014.

În martie 2020, Cristian Gaţu a suferit un accident vascular cerebral, urmat de o intervenţie chirurgicală, după care şi-a revenit foarte bine, astfel că a acceptat să se implice în proiectul actual al celor de la Steaua Bucureşti.

Clubul militar a mai anunţat noutăţile la nivelul jucătorilor, adică Milan Popovic (extremă stânga), Ramon Şomlea (centru), Ionuţ Iancu (portar), Ciprian Şandru (inter stânga), Dragoş Hănţaru (inter stânga), Ionuţ Ciobanu (portar), Eduard Gheorghe (17 ani pivot) şi Cosmin Ilie (17 ani inter dreapta), dar şi revenirea ca principal a antrenorului Ovidiu Mihăilă.

"Suntem pregătiţi de noul sezon! Să înceapă campionatul! Forza Steaua", au mai transmis reprezentanţii clubului.