​Echipa masculină de volei Dinamo București, deţinătoarea Cupei României, va avea un antrenor nou în sezonul 2021-2022. Sinisa Reljic (51 de ani) s-a alăturat echipei, cu obiectivul declarat de a o menţine în vârful competiţiilor interne.

HotNews.roFoto: Hotnews

Născut pe 26 februarie 1970 la Novi Sad, Sinisa Reljic a antrenat între 2012 şi 2014 campioana Muntenegrului, Budvanska Rivijera Budva, cu care a jucat în Champions League. Între 2009 şi 2015 a pregătit, ca antrenor secund sau ca principal, echipele de juniori, tineret şi seniori ale Serbiei. A mai antrenat în Liban şi Turcia.

"Primele impresii sunt foarte bune, începând cu anvergura clubului, cu facilităţile şi cu lotul de jucători, care au arătat o formă bună încă de la reunire. Avem un lot bun, echilibrat şi ne vom bate pentru a face rezultate cât mai bune. Sunt bun prieten cu Stevan Ljubic, de la care am preluat echipa. Am toate informaţiile necesare de la el. Mă bucur să pot continua munca începută de el", a spus Reljic, conform paginii de Facebook a CS Dinamo.

Primul meci oficial al sezonului la volei masculin este Supercupa României, CSM Arcada Galaţi vs Dinamo (1 octombrie), informează News.ro.