​CS Dinamo a anunţat, joi, că a obţinut serviciile handbalistului egiptean Ahmed Khairy. Sportivul în vârstă de 26 de ani a semnat un contract pe un sezon cu gruparea bucureşteană.

Ahmed KhairyFoto: Facebook - Dinamo Bucuresti Handbal Club

Khairy (1,88 m înălţime) evoluează pe postul de coordonator de joc. El a participat la ediţiile 2017 şi 2019 ale Campionatului Mondial alături de naţionala Egiptului, cea mai bună clasare fiind locul 8 la ediţia din 2019.

"Am ales Dinamo pentru că este o echipă mare, care vrea să își depășească performanțele, o echipă care participă constant în cupele europene. Este o onoare să imbrac tricoul lui Dinamo, iar faptul că echipa va fi antrenată de Xavier Pascual face ca orice jucător să își dorească să fie parte din proiect. Să fii jucator sub comanda lui Xavier Pascal este o mare oportunitate să devii mai bun, să îți depășești limitele. Mulțumesc managerului meu care m-a ajutat să ajung aici și să lupt pentru Dinamo", a spus Khairy.

Postul de coordonator de joc este în acest moment acoperit sută la sută, variantele avute la dispoziţie de Xavier Pascual fiind Kamel Alouini, Octavian Bizău şi Ahmed Khairy, informează News.ro.