Sectorul oaspeţilor din noua sală de sport din Szeged va primi numele handbalistului Marian Cozma, fost component al echipei Veszprem, care a murit în 2009, informează MTI.

Marian CozmaFoto: AGERPRES

Potrivit sursei citate, în 2019, clubul Szeged a contactat familia lui Marian Cozma, iar tatăl sportivului, Petre Cozma, a fost informat că se doreşte ca sectorul oaspeţilor să primească numele handbalistului român.

Familia Cozma a mulţumit printr-o scrisoare pentru faptul că Marian nu a fost uitat, astfel că fanii oaspeţi îşi vor putea susţine mereu echipa favorită în sectorul care se va numi “Marian Cozma”.

Noua arenă din Szeged va cuprinde trei clădiri pentru prima echipă Szeged şi Academia Pick, precum şi o zonă de cazare pentru tinerii jucători. Sectoarele sălii de sport vor primi numele unor celebrităţi, între care se numără şi Cozma. Numele întregului complex încă nu a fost anunţat, potrivit News.ro.

Marian Cozma a murit la 8 februarie 2009, la Veszprem, el fiind înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din localitate.