Incidentele cauzate de fanii din NBA, recent întorși în tribune, nu contenesc să apară. După ce săptămâna trecută, Russell Westbrook a primit o găleată cu popcorn direct în cap, vedeta Kyrie Irving a fost foarte aproape să primească o sticlă în plină figură.

HotNews.roFoto: Hotnews

La sfârșitul meciului din play-off câștigat de echipa sa, Brooklyn Nets, Kyrie Irving a fost foarte aproape să fie lovit cu o sticlă de un fan al lui Boston Celtics.

Jucătorul a declarat după incident că sportul este ”la răscruce”.

„Este (n. r. sportul) o formă de entertainment de foarte mult timp, în care rasismul este prezent și care pune în pericol viața jucătorilor ca și cum am fi <<într-o grădină zoologică umană>>”, a adăugat vedeta lui Nets.

Fanul care a făcut gestul necugetat a fost arestat.

Gestul vine la doar câteva zile după ce vedeta lui Washington Wizards, Russell Westbrook, a primit o găleată cu popcorn în cap din partea unui fan, la intrarea în tunelul care duce spre vestiare.

Tot săptămâna trecută, jucătorul lui Atlanta Hawks, Trae Young, a fost scuipat, în timp ce trei fani ai lui Utah Jazz au fost dați afară după ce i-au jignit familia unui jucător de la Memphis Grizzlies, potrivit BBC Sport.