Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a câștigat, sâmbătă, în premieră, titlul național. Târgoviștencele au învins Volei Alba Blaj în grupa 1-4 din play-off-ul Diviziei A şi au adunat destule puncte în clasament pentru a-și asigura prima poziție.

HotNews.roFoto: Hotnews

CSM Târgovişte a învins formaţia Volei Alba Blaj cu 3-0 și a reușit să adune 77 de puncte în clasamentul grupei 1-4 din play-off-ul Diviziei A la volei feminin.

Adversara învinsă sâmbătă de târgoviștence ocupă locul al doilea, cu doar 70 de puncte, astfel echipa din Târgoviște devenind în premieră campiona națională a României la volei feminin.

„Suntem campionii României. CSM Târgovişte trece de Volei Alba Blaj într-un meci pe care l-a controlat într-un mod fabulos şi devine cea mai bună echipă de volei feminin a ţării. A fost ziua în care CSM Târgovişte şi-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, şi-a învins temerile, şi-a depăşit complexele şi a intrat în istoria sportului dâmboviţean! Mulţumim! Vă iubim!”, a transmis clubul din Târgovişte.

Duminică, în ultima zi a turneului pe care îl găzduieşte, CSM Târgovişte va întâlni Dinamo Bucureşti, iar Volei Alba Blaj va juca în compania echipei CS Medgidia, însă rezultatele nu mai influenţează clasamentul la vârf, potrivit News.ro.

La masculin, campioana din 2021 este Arcada Galaţi, care a obţinut titlul naţional vineri.