Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a declarat, referitor la meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor pe care echipa de handbal feminin îl va disputa cu CSKA Moscova, că îşi doreşte ca gruparea pe care o conduce să fie un exemplu pentru toate cluburile din România, informează Agerpres.

Gabriela SzaboFoto: Hotnews

"N-am fost un om care şi-a exteriorizat emoţiile, nu le-am arătat niciodată celor din jur ce stări am, dar, de când sunt la CSM, alături de echipa feminină de handbal, mă exteriorizez, sunt parte din echipă, fiecare succes al lor, este şi succesul meu, fiecare insucces, este şi al meu.

Avem două săptămâni de foc, fetele au nevoie de susţinerea noastră! Toată România trebuie să fie alături de ele. Ne dorim să fim cei mai buni din Europa, să fim mereu în Final Four, să fim cei mai buni din România şi să fim un exemplu pentru cluburile din România.

Totul este imprevizibil în handbalul de astăzi. Fiecare echipă îşi doreşte să câştige, cel care prinde cea mai bună formă în ziua meciului şi îşi foloseşte la maximum inteligenţa tactică, câştigă. Toate competiţiile sunt pe viaţă şi pe moarte", a declarat Gabriela Szabo.

Directorul general al clubului din Capitală a lămurit zvonurile potrivit cărora odată cu schimbarea la nivelul administraţiei Primăriei Bucureşti, se va diminua şi susţinerea de care se bucură CSM Bucureşti.

"M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut în jurul clubului. Am avut întâlniri de lucru cu actualul primar şi i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club şi că este nevoie de suport şi susţinere. Mă bucur că primarul a înţeles mesajul nostru, este alături de noi şi îşi doreşte performanţă la echipă. Este nevoie de finanţare constantă, liniară, stabilitate şi continuitate", a mai spus directorul general al CSM București.

CSM Bucureşti va întâlni formaţia CSKA Moscova, sâmbătă, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale DELO EHF Champions League.