Forul european de handbal (EHF) a anunţat, marţi, programul partidelor din optimile Ligii Campionilor, fază în care se vor duela şi echipele SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti.

Liga Campionilor handbal femininFoto: ehfcl.com

Meciul tur, la Râmnicu Vâlcea, va avea loc în 6 martie (ora 17:00), iar cel retur, la Bucureşti, în 13 martie, de la aceeaşi oră.

Programul complet al meciurilor, programate în 6-7 martie (turul) şi 13-14 martie (returul), este:

Vipers - Odense

Team Esbjerg - Brest

SG BBM Bietigheim - Gyor

Podravka - Rostov

Buducnost - FTC Budapesta

Borussia - Metz

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti

Krim - CSKA.

Câştigătoarele din optimi vor juca apoi în faza sferturilor de finală, programate între 3-11 aprilie, iar apoi pentru Turneul Final Four de la Budapesta, în 29-30 mai, informează News.ro.

Deocamdată însă, CSM Bucureşti se confruntă cu şase cazuri de Covid-19 (cinci jucătoare şi antrenorul Adrian Vasile), care au fost depistate la testarea de luni, după revenirea din Franţa, unde a jucat ultima partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

"Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.

Menţionăm faptul că jucătoarele echipei noastre, ca şi cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea duminică, 14 februarie, de la Metz, acolo unde CSM Bucureşti a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League. Testele celorlalte persoane din lotul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti au fost negative”, a transmis, marţi, CSM Bucureşti.