​​Internaţionalul francez Thomas Heurtel a fost lăsat la Istanbul de FC Barcelona, după înfrângerea suferită împotriva formaţiei Anadolu Efes (86-79) în Euroliga, informează lefigaro.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu mai rămâne puţină umanitate?", s-a întrebat sindicatul baschetbaliştilor din Spania, care a relatat incidentul.

"Un jucător abandonat într-un oraş străin, după miezul nopţii. Clubul său nu l-a lăsat să urce în avionul de întoarcere", a scris, marţi seară, pe Twitter, Asociaţia Jucătorilor Profesionişti de Baschet (ABP) din Spania, precizând că este "în contact cu jucătorul pentru a-l ajuta".

Potrivit presei catalane, conducătorul de joc Thomas Heurtel, 31 de ani, 75 de selecţii în naţionala Franţei, aflat la Barcelona din 2017, a fost împiedicat să urce, marţi seară, în avionul de întoarcere în Spania, ​​deoarece clubul catalan i-a reproşat faptul că şi-a negociat în secret plecarea la rivala Real Madrid, transmite News.ro.

Conform eurohoops.net, Heurtel nu urma să joace cu Anadolu Efes, el însoţindu-şi echipa pentru a discuta despre un transfer la Fenerbahce, la schimb cu un alt jucător francez, Leo Westermann.

Baschetbalistul Barcelonei a fost abandonat după ce oficialii catalani au aflat că el de fapt negocia cu Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru argentinianul Facundo Campazzo, plecat în NBA, la Denver Nuggets.