​Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a remizat, marţi, pe teren propriu, cu formaţia germană Fuchse Berlin, scor 26-26 (12-14), în al cincilea meci din grupa B a European League, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Gavriloaia 7 goluri şi Humet 6. De la Fuchse s-a remarcat Lindberg, cu 5 reuşite.

În primele meciuri disputate, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 25-27, cu IFK Kristianstad, 22-31, cu Fuchse, 29-33, şi a învins USAM Nimes Gard, cu 29-27. Dinamoviştii mai au şi un meci amânat din motive pandemice, cu Tatran Preşov.

După cinci etape au 3 puncte în clasament, pe locul 5, penultimul în grupa B. Fucshe este lider, cu 7 puncte.

Competiţia se întrerupe până în februarie 2021, făcând loc Campionatului Mondial din Egipt.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23 şi 30 martie, sferturi de finală între 13 şi 20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.