​Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat că EHF ar fi amânat meciul cu Borussia Dortmund, din 22 noiembrie, după ce formaţia germană a fost obligată să intre în carantină de propriile autorităţi, în urma partidei cu Gyor, unde sunt mai multe testări pozitive.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Jocul cu formaţia Borussia, programat în acest week-end nu se va mai disputa. Din cauza cazurilor pozitive Covid-19 în cadrul echipei din Györ (ultimul adversar al celor de la Borussia Dortmund), echipa germană a fost instruită de autorităţile sanitare din Germania pentru a aplica protocolul în vigoare, anume pentru a intra imediat in carantină. Ca urmare a informaţiilor disponibile la momentul prezent, nu există o alternativă pentru Federatia Europeana de Handbal decât să amâne acest joc”, arată SCM Râmnicu Vâlcea pe pagina oficială.

Partida era programată în 22 noiembrie, în deplasare.

EHF listează toată etapa, inclusiv meciul Gyor - Buducnost, din 21 noiembrie, fără a preciza oficial despre eventuale amânări.

SCM Râmnicu Vâlcea mai are trei meciuri amânate din motive pandemice: cu Podravka, turul cu Borussia şi cel cu Buducnost, potrivit News.ro.