Marți a avut loc tragerea la sorți a partidelor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal masculin, duelurile de cinci stele urmând să fie Barcelona vs PSG și THW Kiel vs Veszprem.

Liga Campionilor, handbal masculinFoto: ehfcl.com

Cele patru formații vor evolua la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, întrecere care va avea loc în perioada 28-29 decembrie 2020.

După întreruperea competiţiei cauzată de evoluţia pandemiei Covid-19, EHF a decis ca doar primele două clasate în grupele A şi B să acceadă la Turneul Final Four de la Koln.

Marţi a avut loc tragerea la sorţi, iar în semifinalele din 28 decembrie se vor confrunta Barcelona – PSG şi THW Kiel – Veszprem, urmând ca învingătoarele să joace pentru medalii a doua zi.

Dinamo Bucureşti, aflată în sezonul 2019-2020 în faza optimilor de finală şi singura echipă neînvinsă, nu a mai avut şansa de a continua spre Final Four, după decizia EHF.

Mai mult, dinamoviştii nu au primit wild-card, cum îşi doreau, nici pentru sezonul 2020-2021, şi joacă în grupele EHF European League, informează News.ro.