​Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia germană SG BBM Bietigheim, scor 32-22 (14-10), şi devine liderul grupei A. Căpitanul Cristina Neagu nu a evoluat, în urma unei accidentări la antrenamente, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Martin 7 goluri, Omoregie 7, Cvijici 4.

Cristina Neagu nu s-a aflat pe teren, în urma unei accidentări la antrenamente. Ea abia revenise în lot la meciul din etapa trecută, cu FTC Budapesta, după două săptămâni de izolare ca urmare a testării pozitive la Covid-19.

În etapa a VI-a, în grupa A s-au mai meciurile Metz – Team Esbjerg 31-29 şi FTC Budapesta – Krim Ljubljana 32-25. După şase etape, CSM Bucureşti este lider, cu 8 puncte, urmată de Vipers şi Rostov-Don, cu câte 7.

Şi în grupa B au fost amânate trei meciuri din motive pandemice, inclusiv cel dintre SCM Râmnicu Vâlcea – Borussia Dortmund. SCM are trei jucătoare testate pozitiv în lot şi ajunge la a doua partidă amânată, după cea cu Podravka.

În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca tot în deplasare, cu Krim Ljubljana, în 7 noiembrie.

Anterior, CSM a obţinut rezultatele: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers şi 25-19 cu FTC Budapesta. CSM are şi un meci amânat din motive pandemice, cu Rostov-Don.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.