Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu formaţia portugheză Sporting CP, scor 25-27 (15-16), în primul meci din Grupa B a EHF European League, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Meciul s-a disputat fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare, însă fanii dinamovişti au fost ”alături” de echipă prin cumpărarea de bilete, 2.150 mai precis, în valoare de câte 5 lei.

Absenţii partidei au fost antrenorul Constantin Ştefan şi patru jucători, toţi confirmaţi pozitiv la Covid-19 şi aflaţi în carantină. Pe banca tehnică a stat secundul Sebastian Bota.

Tot marţi sunt programate, de asemenea în prima etapă a grupei B, meciurile dintre Tatran Preşov – USAM Nîmes şi Fuchse Berlin – IFK Kristianstad.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program:

27 octombrie: vs IFK Kristianstad (deplasare)

17 noiembrie: vs Tatran Preşov (deplasare)

24 noiembrie: vs USAM Nîmes Gard (acasă)

1 decembrie: vs Fuchse Berlin (deplasare)

8 decembrie; vs Fuchse Berlin (acasă)

9 februarie: vs Sporting CP (deplasare)

16 februarie: vs IFK Kristianstad (acasă)

23 februarie: vs USAM Nîmes Gard (deplasare)

2 martie: uvs Tatran Preşov (acasă).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.