Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, are coronavirus, sportiva celor de la CSM București fiind depistată pozitiv la un test, informează gsp.ro.

Foto:

Surse din cadrul CSM-ului au precizat că jucătoarea s-a simțit rău, a făcut febră și a fost să-și facă testul. Acesta a ieșit pozitiv, iar Cristina s-a izolat. Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă colegă.

La finalul săptămânii, CSM București va juca în Liga Campionilor cu Vipers Kristiansand, iar "tigroaicele" vor fi nevoite să se descurce fără cea mai bună jucătoare a lor.

Cristina nu făcuse oricum deplasarea cu lotul României la Craiova, acolo unde are loc o pregătire centralizată a naționalei. Neagu face recuperare la umărul drept.

Ce se întâmplă cu celelalte fete

"Din păcate, asta e situația, oricine se poate îmbolnăvi, e un virus de care nu prea poți să te ferești. Din fericire, aș putea spune, Cristina nu a intrat în contact cu nicio altă colegă. După ce am aflat că partida cu Rostov Don a fost amânată, fetele au avut câteva zile liber. Unele jucătoare au plecat la loturile naționale, dar e cert că activitatea echipei a fost întreruptă" - Adi Vasile, antrenor CSM București, pentru gsp.ro.

"Pe 30 septembrie Cristina a făcut testul pentru că s-a simțit rău, iar pe 1 octombrie a aflat că este pozitiv. S-a autoizolat, acum starea ei este bună, dar va trebui să ne descurcăm fără ea în următoarea perioadă", a mai spus tehnicianul.

Care este programul meciurilor pe care CSM București le va juca în luna octombrie:

10 octombrie / Kristiansand - CSM București (Liga Campionilor)

14 octombrie / Gloria Buzău - CSM București

18 octombrie / CSM București - Ferencvaros (Liga Campionilor)

25 octombrie / Bietigheim - CSM București (Liga Campionilor)

29 octombrie / CSM București - Activ Prahova

30 octombrie / CSM Galați - CSM București.