Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică, la Sfântu Gheorghe, Cupa şi Supercupa României, după ce a învins formaţia HCDS Constanţa, scor 24-21 (11-10), informează News.ro.

Foto:

Medalia de bronz a revenit echipei Politehnica Timişoara, care a dispus, tot duminică, în finala mică, de formaţia CSM Bacău, scor 30-28 (16-13).

Bucuria "dulăilor":

*sursă video: TVR 1

Sâmbătă, în prima semifinală a zilei, Dinamo Bucureşti a trecut de CSM Bacău cu scorul de 22-17 (8-7), iar în cea de-a doua, HCDS Constanţa a dispus de Poli Timişoara, scor 24-20 (6-10).

Câştigătoarea Cupei României este, în acelaşi timp, şi deţinătoarea Supercupei României, în urma unei decizii a FR Handbal în actuala situaţie pandemică.

Meciurile de la Turneul Final Four s-au jucat fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare, şi au fost, totodată, primele primele partide în handbalul masculin intern din ultimele şase luni, precum şi cele care au închis sezonul 2019-2020.

În 2019, Cupa României a revenit echipei Poli Timişoara, iar medalia de bronz formaţiei Dinamo Bucureşti.

La feminin, Cupa României şi, de asemenea, Supercupa, au revenit în acest an echipei SCM Râmnicu Vâlcea, după Turneul Final Four disputat la Bucureşti în urmă cu o săptămână.