S-a declarat "dezamăgit și nervos" după ce a văzut documentarul "The Last Dance", iar acum a ieșit cu o altă serie de declarații, de această dată pentru Essentially Sports. Scottie Pippen a vorbit despre cel mai bun jucător din istoria NBA, iar acesta nu este Michael Jordan.

Michael Jordan si Scottie PippenFoto: Captura YouTube

Au fost coechipieri și au reușit să facă din acea echipă a lui Chicago Bulls una dintre cele mai bune din istoria NBA-ului. Scottie Pippen și Michael Jordan au împărțit bune și rele pe parchet, dar și cele șase titluri de campioni.

Cu toate acestea, Scottie este de părere că nu Jordan a fost cel mai bun din istorie.

Într-un interviu pentru Essentially Sports, Pippen vorbește la superlativ despre regretatul Kobe Bryant, pe care îl vede acum mai bun decât pe fostul coechipier.

"Kobe s-a străduit foarte mult să ajungă la nivelul lui Michael Jordan. Încă mă mai uit la meciurile lui și îmi spun: " - Scottie Pippen.

Michael Jordan, fostul mare baschetbalist din NBA, a stârnit un val de reacţii după ce a lansat documentarul „The Last Dance”, în care vorbeşte despre ultimul lui sezon la echipa Chicago Bulls, în perioada 1997-1998. În acel an, Jordan & Co. au câştigat al şaselea titlu din NBA.

Născut pe 25 septembrie 1965, Scottie Pippen a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Chicago Bulls. Fostul baschetbalist a participat activ la cele șase titluri câștigate de Bulls în perioadele 1991-1993 și 1996-1998.