Jucătorul american de baschet Sebastian Telfair, care a evoluat zece sezoane în NBA, şi-a pierdut luni mama, Erica, din cauza bolii Covid-19, la o lună după de la decesul fratelui său Dan Turner, pe 28 martie, din cauza aceluiaşi virus, relatează agenţia Anadolu.

HotNews.roFoto: Hotnews

''Odihneşte-te în pace. Până când ne vom întâlni din nou îngerul meu'', a scris Ethan, fratele mai mic al lui Sebastian Telfair, pe Twitter, după decesul mamei sale de 64 ani.

Sebastian, 34 ani, a fost luat la draft imediat după liceu de Portland Trail Blazers în 2004, fiind considerat unul din marile talente în ascensiune de atunci. El a jucat timp de zece sezoane în NBA la echipe ca Boston Celtics, Minnesota Timberwolves, Los Angeles Clippers şi Phoenix Suns. Înainte de retragerea din 2017, Telfair a jucat două sezoane în China.

În 2019, Sebastian Telfair a fost arestat în Brooklyn pentru posesie ilegală de armă şi a primit o sentinţă de trei ani şi jumătate de închisoare. El a plătit o cauţiune de 500.000 dolari şi îşi execută pedeapsa în arest parţial la domiciliu.

SUA are cei mai mulţi bolnavi de Covid-19, peste un milion, şi cele mai multe decese din lume, peste 56.800, informează Agerpres.