​Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a anunţat, joi, că cele 105 tricouri, inscripţionate CN8, disponibile pentru a sprijini cu fonduri Crucea Roşie Română, s-au vândut în câteva ore. Suma adunată a fost 7.350 lei.

Foto:

”Vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare! Stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Roşie Română, pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă! Cei care au comandat vor primi pe e-mail dovada donării banilor. Mulţumesc echipei mele Sports HUB, pentru implicare şi gestionarea comenzilor”, a transmis, joi, Cristina Neagu.

Tricourile au fost vândute cu 70 de lei, faţă de preţul normal, de 130 de lei.

Tricoul galben, culoarea echipei naţionale, are următoarele specificaţii: 100% bumbac organic, cu croială Relaxed Fit, este în CN8 Heartbeat Collection 018, are imprimată grafica-semnătură Cristina Neagu, dedicată evoluţiei ei în echipa naţională a României de handbal, precum şi silueta sportivei, scrie News.ro.