Marți a avut loc, la sediul Federației Române de Handbal, tragerea la sorți pentru stabilirea duelurilor din semifinalele Cupei României la handbal masculin, precum și ordinea stabilirii dreptului de organizare a turneului.

Foto:

SCM Politehnica Timișoara, deținătoarea trofeului, o va întâlni AHC Dobrogea Sud Constanța. Este duelul celor mai recente câștigătoare de Cupa României și, totodată, reeditarea finalei de Cupă din urmă doi ani. În 2018, Cupa României a fost câştigată în premieră de HC Dobrogea Sud Constanţa, după 23-21 în finala cu Poli Timişoara.

Programul semifinalelor:

CS Dinamo București - CSM Bacău

SCM Poli Timișoara - AHC Dobrogea Sud Constanța

SCM Poli Timișoara și AHC Dobrogea Sud au fost cele două cluburi care și-au exprimat dorința de a organiza turneul, iar în urma tragerii la sorți AHC Dobrogea Sud a câștigat dreptul de organizare, urmând ca în următoarea perioadă clubul să facă demersurile necesare pentru confirmarea acestui drept, se arată pe site-ul FRH.

Turneul Final 4 este programat să aibă loc în weekendul 4-5 aprilie.

La ediția de anul trecut, SCM Poli Timișoara s-a impus în finală în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, cu scorul de 31-27, câștigând trofeul pentru a doua oară în istoria sa, dupa cel din 1986.