Kobe Bryant și-a pierdut viața pe 26 ianuarie, în urma unui accident de elicopter. Alături de legenda baschetului american au mai murit fiica sa (Gianna, 13 ani) și alte șapte persoane. Preotul Steve Sallot a vorbit cu presa americană despre ziua în care a murit Kobe, acesta precizând ce a făcut Bryant la prima oră a dimineții.

Kobe BryantFoto: captura as.com

Jurnaliștii de la Marca, care citează CNN, precizează ce a făcut Bryant în dimineața zilei în care și-a pierdut viața.

Conform mărturiei preotului Steve Sallot, Kobe a fost la prima oră (înainte de slujba de la ora 07:00) la Biserica Catolică "Nuestra Señora Reina de los Ángeles", în Newport Beach, pentru a se ruga.

"Ne-am dat mâna, am văzut că s-a împărtășit, pentru că avea pe frunte apă sfântă. Era cu siguranță un om credincios", a spus preotul, potrivit CNN.

Alte informații despre Bryant au venit și de la episcopul Timothy Freyer: "Venea des la slujbe și stătea în partea cealaltă a bisericii pentru că nu voia ca prezența lui acolo să distragă atenția oamenilor".

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Bryant era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

S-ar putea să te intereseze și: