Shaquille O'Neal a fost prezent la o emisiune TV din SUA, unde a vorbit despre cum a primit vestea morții lui Kobe Bryant. În primă fază, fostul baschetbalist nu a crezut că informația e reală, dar a fost devastat când totul a fost confirmat de autorități, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

O'Neal nu a putut să se stăpânească nici în platou și a început să plângă. „Un nepot a intrat în cameră plângând și mi-a arătat știrea pe telefon. Și m-am răstit la el! Trăim într-o lume în care orice poate fi făcut în Photoshop, orice poate fi alterat. N-am vrut să cred. Apoi m-a sunat toată lumea și apoi știrea a fost confirmată.

N-am mai simțit o durere atât de tăioasă de ceva timp. Am 47 de ani, am pierdut două bunici, tatăl vitreg, o soră, iar acum mi-am pierdut și fratele mai mic.”, a declarat Shaquille O'Neal la televiziunea TNT, care a trăit încă o lovitură când a citit un material referitor la faptul că și Rick Fox, un fost coleg de echipă, s-ar fi aflat în elicopter. După câteva ore de la accident, informația a fost infirmată:

„Am simțit trei cuțite în inimă. După toate astea, am intrat pe site-uri și am citit că Rick Fox era în elicopter. Mi-e și mai rău. Îl sun și nu răspunde. Nu înțeleg ce se întâmplă. Și vine ultima lovitură. Minunata lui fată era cu el, era în elicopter.

De fiecare dată când mă întâlneam cu soția și fetele sale, le spuneam `Bună, sunt unchiul Shaq` și încercam să le fac să râdă. Așa făcea și el. Shareef m-a sunat, era devastat, și mi-a spus: `Kobe abia îmi dăduse mesaj să vadă ce fac!. Făcea asta din când în când.”

S-ar putea să te intereseze și:

Experții legiști au identificat trupul neînsuflețit al lui Kobe Bryant și pe cele ale altor trei victime