​Vedeta celor de la Toronto Raptors, Serge Ibaka, a vorbit despre parcursul echipei sale în acest sezon din NBA. De asemenea, baschetbalistul a lăudat-o pe jucătoarea de tenis de origine română, Bianca Andreescu.

HotNews.roFoto: Hotnews

”E un sezon lung. Am câştigat anul trecut şi ştim că trebuie să ajungem din nou acolo. Nu putem repeta traseul de anul trecut, trebuie să mergem pas cu pas, să devenim tot mai buni”, a declarat Ibaka, pentru Telekom Sport.

Serge Ibaka a vorbit și despre Bianca Andreescu despre care spune că este o jucătoare de tenis extraordinară care va deveni din ce în ce mai bună: ”E o jucătoare de tenis extraordinară. E incredibilă la vârsta pe care o are. Tot ce face e extraordinar. Sunt convins că va deveni din ce în ce mai bună”.

Fanilor din România, vedeta celor de la Toronto Raptors le-a transmis: ”Vreau doar să le mulţumesc pentru susţinere şi le doresc numai bine”.

În clasamentul Conferinței de Est NBA, Toronto Raptors se află pe locul 4, cu un total de 23 de victorii, informează Mediafax.