Milwaukee Bucks și-a completat linia de clasament cu cea de-a 31-a victorie din sezonul regulat, Giannis Antetokounmpo fiind încă o dată omul decisiv pentru gazde (106-104 cu Minnesota Timberwolves). Într-o altă partidă a zilei din NBA, Los Angeles Lakers nu a avut probleme în Staples Center cu Phoenix Suns (117-107). LeBron James și Anthony Davis au marcat împreună 57 de puncte.

NBA, logoFoto: nba.com

Minnesota Timberwolves a dat o replică foarte bună în "Fiserv Forum" din Milwaukee, însă nu a fost suficient pentru un rezultat pozitiv. Gazdele de la Bucks s-au impus cu 106-104, după un meci în care Giannis Antetokounmpo a fost din nou cel mai bun om al echipei: reușit 32 de puncte, 17 recuperări și 4 pase decisive.

În Staples Center, Lakers a reușit să stabilească diferența decisivă în chiar primul sfert (43-17). Ultimele două au aparținut oaspeților, însă aceștia nu au reușit să mai întoarcă cumva soarta confruntării.

Cel mai bun marcator de pe teren a fost Devin Booker, de la Suns, cu 32 de puncte (două recuperări și 7 pase decisive).

LeBron James a avut un meci cu 31 de puncte, 13 recuperări și 12 pase decisive, în timp ce Anthony Davis a bifat următoarele: 26 de puncte, 11 recuperări și două pase decisive.

Rezultatele zilei în NBA:

Washington Wizards - Orlando Magic 101-122

New York Knicks - Portland Trail Blazers 117-93

Milwaukee Bucks - Minnesota Timberwolves 106-104

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 117-107

Show făcut de LeBron James și Anthony Davis:

Anthony Davis, de neoprit:

Aici poți urmări un rezumat al partidei dintre Lakers și Suns.

Rezumatul meciului dintre Milwaukee Bucks și Minnesota Timberwolves.

Clasamentele Conferințelor din NBA:

Sursa foto: captură soccerstand.com

VEST:

EST: