CM Handbal feminin

VIDEO A fost sau n-a fost 7 metri pentru România la faza decisivă contra Ungariei?

de Red. Sport     HotNews.ro
Vineri, 6 decembrie 2019, 14:48 Sport | Teamball


Romania vs Ungaria, meci cu un final dramatic
Foto: captura digisport
România a revenit senzațional contra Ungariei, reușind să treacă peste avantajul de șapte goluri pe care-l aveau adversarele la un moment dat în prima repriză. Cristina Neagu a marcat la ultima fază dintr-un 7 metri despre care Tomas Ryde (selecționerul României) a spus ca nu prea a fost. La rândul său, Kim Rasmussen (antrenorul Ungariei) a spus despre arbitraj că a fost "o rușine".

Ce a spus Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei

"Felicitări echipei României și lui Tomas. În sport contează să fii primul la final. Sunt dezamăgit, sunt dezamăgit de mine. N-am obținut nici măcar un egal. E cel mai dezamăgitor meci din cariera mea. Îmi pare rău pentru fete. Nu m-am ridicat la nivelul necesar.

A fost o rușine ce s-a întâmplat în finalul meciului. Sunt dezamăgit că s-a ajuns la acest nivel. E ceva personal. E greu când trebuie să joci cu un om mai puțin. Mai ales când adversarul o are pe Cristina Neagu. Am de învățat, dar este rușinos ce se întâmplă de fiecare dată" - Kim Rasmussen, citat de gsp.ro.

Cum arată programul României în Grupa II Principală:

Duminică, 8 decembrie:

România vs Rusia

Marți, 10 decembrie:

România vs Suedia

Miercuri, 11 decembrie:

România vs Japonia






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















17855 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 6 decembrie 2019, 14:52)

    [anonim]

  • +13 (17 voturi)    
    Ce tot o aburitzi ?! (Vineri, 6 decembrie 2019, 15:18)

    KTerinca [utilizator]

    Impingere la semicerc si cealalta aparatoare a Ungariei aparare in semicerc.
    7 m fara dubii.
    • +11 (13 voturi)    
      7m clar (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:16)

      Duncan_Idaho [utilizator] i-a raspuns lui KTerinca

      Nr 6 la ei a tras de tricou pe nr 21 de la noi si imediat apoi pe nr 4 de la noi, si avea mana pe adversar calcand in 7m. Nici un dubiu, si ma bucur ca s-a dat 7m pentru ca a fost corect - evident si din video.

      Pentru sceptici - varianta simplificata a regulamentului:

      Orice fault care oprește adversarul într-o poziție clară de gol este penalizat cu o aruncare de la linia de 7 metri. Nu este nevoie de un fault dur: este de ajuns ca apărătorul să calce semicercul de șase metri în momentul blocajului

      Sursa:
      https://decatloniada.ro/regulament-handbal/
      • +1 (5 voturi)    
        parere (Vineri, 6 decembrie 2019, 18:16)

        imparhy [utilizator] i-a raspuns lui Duncan_Idaho

        A fost foarte corect acordat. Daca nu se acorda acuzele legate de arbitraj erau din partea echipei noastre.
      • +1 (5 voturi)    
        a fost 7 m (Vineri, 6 decembrie 2019, 18:56)

        imparhy [utilizator] i-a raspuns lui Duncan_Idaho

        Dupa parerea mea a fost 7 m. Pe de alta parte, la cum a aratat faza, daca nu se dadea apareau acuze din tabara Romaniei .
  • -8 (16 voturi)    
    N-am vazut meciul (Vineri, 6 decembrie 2019, 15:29)

    Sparafucile [utilizator]

    Dar a fost CATEGORIC 7m. Ne-o spun asta eroii de la Oarba de Mures si Ip si Traznea. Sa nu se creada ca noi am uitat. Vadim asa ne-ar invata. Poate si Olguta. Verestoy, nu.
  • -8 (16 voturi)    
    Ce-i al lor, e-al lor (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:00)

    cenzuratul [utilizator]

    Oricine se uita vede ca handbalistele unguroaice sunt mai bune. Dincolo de asta insa, mai exista si partea sportiva.
  • +5 (9 voturi)    
    la faza respectiva (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:08)

    yyyxxx1981 [utilizator]

    e cam 50-50. Mie mi se pare ca a impins cu mainile jucatoarea maghiara. Si nu doar mie si la albitre. Referitor la arbitraj nu a fost deloc partinitor. Au dat si contra noastra o gramada de eliminari. Am avut inclusiv si o dubla eliminare. Il inteleg ca este suparat, dar nu albitrii l-au batut.
  • +3 (11 voturi)    
    A fost! (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:14)

    _Un stelist_ [utilizator]

    Arbitrii au fluierat 7m, au dictat 7m și Neagu a transformat 7m, iar voi întrebați dacă a fost sau nu 7m?!?
    Mai corect era să formulați dacă se cuvenea dictarea loviturii de la 7m, e clar că a fost.
  • -4 (18 voturi)    
    Cam usor acordat... (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:19)

    laurix [utilizator]

    Felicitari fetelor pentru meciul facut si pentru revenirea incredibila, insa 7m-ul a fost cam prea usor acordat. Nu prea a fost impingere acolo, si nici aparare in semicerc. Daca la faza asta ar fi fost unguroaicele in atac, iar romancele s-ar fi aparat, ce-am mai fi strigat ca ne-au furat arbitrii si ca le-au dat 7m pentru un fault inexistent...
  • +6 (8 voturi)    
    Clar 7m (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:29)

    Ccoto [utilizator]

    A fost atac la zona fetei, asta arata arbitrul iar jucatoarea din Ungaria nu protesteaza.
  • +5 (7 voturi)    
    A fost 7m! (Vineri, 6 decembrie 2019, 16:58)

    laurentiu69 [utilizator]

    Pentru cine nu a facut handbal, aparatoarea maghiara se apara cu piciorul drept in zona de 6m, ceea ce implica automat aruncare de la 7m. Nu conteaza intensitatea contactului cu jucatorul advers!
    • -4 (6 voturi)    
      a fost 9 metri (Vineri, 6 decembrie 2019, 17:13)

      Razvan Zgoinescu [anonim] i-a raspuns lui laurentiu69

      nu a fost 7 metri, pentru a facut 6 pasi, deci fiind aparatoarea maghaira in semicerc, rezulta pasi in fault, deci 9 metri.
  • +3 (3 voturi)    
    A fost 7m! (Vineri, 6 decembrie 2019, 17:00)

    laurentiu69 [utilizator]

    Rectific...piciorul stang, a pivotat in momentul in care se apara!
  • +7 (7 voturi)    
    a fost sau nu a fost (Vineri, 6 decembrie 2019, 17:01)

    noi2013 [utilizator]

    Mai bine nu eram in situatia de a depinde de 7 m in ultima secunda....

    Iar pe Ryde cam asta ar trebui sa il macine....
  • +1 (3 voturi)    
    Intrebare (Vineri, 6 decembrie 2019, 17:07)

    oopsie_daisy [utilizator]

    Nu ma pricep la handbal si nici la punctaje. Am o intrebare teoretica: presupunind ca arbitrii nu dadeau 7 m, si scorul raminea 27-27 la sfirsitul meciului, cine s-ar fi calificat, pe baza de punctaj? Sau ar fi fost prelungiri?
    • +9 (11 voturi)    
      Egal (Vineri, 6 decembrie 2019, 18:06)

      Ccoto [utilizator] i-a raspuns lui oopsie_daisy

      La scor egal se califica Ungaria
  • +2 (4 voturi)    
    Doar la fotbal se da fault pentru asa ceva (Vineri, 6 decembrie 2019, 18:57)

    farty [utilizator]

    ...
  • +2 (4 voturi)    
    7M (Vineri, 6 decembrie 2019, 19:40)

    Nicolio [utilizator]

    7 metri si eliminare fara dubiu. Nu se vede prea bine din imagine insa sportiva maghiara faulteaza cu mana stanga in zona fetei. Asta indica si arbitra la 0.22 sec din inregistrare
  • +1 (3 voturi)    
    Secundele 17 si 18 (Vineri, 6 decembrie 2019, 22:10)

    un_moftangiu [utilizator]

    Jucatoarea din Ungaria ii pune mana in fata celei din Romania. Din pozitia asta nu reiese daca a lovit-o in fata sau nu dar mana in fata i-a pus-o.
  • +4 (4 voturi)    
    În regulament (Sâmbătă, 7 decembrie 2019, 10:27)

    rectificare [utilizator]

    scrie că se dă 7 m când intervenția adversarei periclitează șansa de gol a jucătoarei scăpate spre poarta. Aici a existat contact între jucătoare, dar jucătoarea noastră nu a fost dezechilibrată, nu i-a fost modificată traiectoria deplasării, nu i-a fost diminuată în nici un fel șansa de a marca, deci nu era cazul de 7 m.
    • +4 (4 voturi)    
      Uita-te la picioarele . . . . (Sâmbătă, 7 decembrie 2019, 12:33)

      Vali Cel Batran [utilizator] i-a raspuns lui rectificare

      . . . aparatoarei si ai sa vezi ca erau in interiorul careului de 6 m, caz in care se acorda 7 m daca acest lucru pericliteaza sansa de gol al atacantei aflate in pozitia de a marca. In plus jucatoarea romanca era deja in aer si e nevoie doar de un singur deget pentru a o dezechilibra. Si apoi, jucatoarele maghiare ( care stiu cum se joaca handbal) nici nu au protestat! Duncan Idaho (de mai sus) explica cu citat din regulament acest lucru! Ce spun antrenorii in timpul si dupa meci, nu conteaza. Conteaza doar ce spun arbitrii!
  • 0 (0 voturi)    
    n-a fost (Duminică, 8 decembrie 2019, 17:36)

    Stapanu [utilizator]

    _


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by