Tomas Ryde a declarat, după înfrângerea cu Muntenegru (scor 26-27), că este mulțumit de cum au evoluat elevele sale, precizând că naționala României începe să arate din ce în ce mai bine. "Sigur că nu pot fi mulţumit cu rezultatul, dar sunt satisfăcut de ce au făcut jucătoarele mele, trebuie să ne revenim ca să pregătim întâlnirea contra Ungariei", a spus selecționerul suedez.

Tomas Ryde, fost selectioner al RomanieiFoto: frh.ro

CM Handbal (f): România vs Muntenegru 26-27/ Minutele de rătăcire

Cristina Neagu: "Sunt mândră de echipa mea, am încredere că ne vom impune contra Ungariei"

"Am făcut un meci mai bun, începem să arătăm din ce în ce mai bine, nu avem o structură de echipă atât de bine pusă la punct încât să fie capabilă să joace atât în superioritate, cât şi în inferioritate la fel de bine, nu am profitat de astfel de momente şi asta a înclinat balanţa în favoarea lor. Toată lumea a arătat spirit de luptă astăzi, a fost un joc foarte frumos pentru spectatorii neutri. Sigur că nu pot fi mulţumit cu rezultatul, dar sunt satisfăcut de ce au făcut jucătoarele mele, trebuie să ne revenim ca să pregătim întâlnirea contra Ungariei" a declarat Tomas Ryde, după înfrângerea cu Muntenegru, potrivit Telekom Sport.

"Vreau să felicit echipa Muntenegrului, au luptat şi nu s-au lăsat învinse, dar la fel sunt mândră de echipa mea pentru că am muncit şi ne-am autodepăşit pe noi şi cred în echipa noastră, mai avem şansa noastră pentru calificare şi ne vom lupta până la final" a fost şi reacţia Anetei Udriştioiu.

S-au disputat miercuri în Grupa C:

Kazahstan - Spania 16-43

Muntenegru - România 27-26

Ungaria - Senegal (de la ora 12:00)

Clasamentul în timp real:

1 Spania 8 puncte (132-77)/ calificată

2 Muntenegru 8 (111-96)/ calificată

3 România 4 (93-102)

4 Ungaria 2 (88-69)

5 Senegal 0 (69-87)

6 Kazahstan 0 (72-134).

*Primele trei clasate se vor califica în Grupele Principale ale CM.

A mai rămas de disputat pentru tricolore:

6 decembrie, ora 12:00, România vs Ungaria / Yatsushiro General Gymnasium, Yatsushiro

Aici poți citi o amplă prezentare a CM de handbal feminin din Japonia.