CSM București a anunțat, vineri, pe site-ul oficial, că i-a prelungit contractul lui Adrian Vasile, numit în funcția de antrenor principal la începutul lunii octombrie. Cu el pe banca tehnică, "tigroaicele" au un bilanț pozitiv: șapte victorii, două egaluri și două înfrângeri. Noua înțelegere dintre CSM și tehnicianul de 37 de ani va expira în luna iunie a anului 2021 și cuprinde obiective interne și internaționale.

Adrian VasileFoto: csmbucuresti.ro

"Clubul Sportiv Municipal din București își dorește performanță la cel mai înalt nivel la echipa feminină de handbal, iar pentru a realiza acest lucru stabilitatea la nivelul băncii tehnice este un punct-cheie.

Oficialii echipei susținute de Primăria Capitalei au făcut un pas important în acest sens. Concret, CSM București a decis prelungirea cu un an a contractului antrenorului Adrian Vasile, a cărui înțelegere expira în vara anului 2020.

Multumiți de parcursul echipei din luna octombrie până în prezent (de când tehnicianul a fost numit principal), de atmosfera de la lot și de felul în care decurge colaborarea dintre el și handbaliste, această hotărâre reprezintă continuarea firească pentru un club de talie mondială, precum CSM București.

Ca și până acum, Adrian Vasile va avea obiective care vizează atât competițiile interne, cât și cele europene. Se dorește ca echipa să cucerească toate trofeele puse în joc în România (Liga Națională și Cupa României FAN Courier), dar și calificarea în careul de ași al celei mai puternice încleștări intercluburi de pe continent, DELO WOMEN`S EHF Champions League", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al CSM Bucureşti.

“Trebuie să mulțumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în toți acești ani! Am avut șansa să mă alătur acestui club și proiectului încă de la început. Am lucrat împreună cu mulți antrenori de la care am avut multe de învățat. Pentru mine, să fiu antrenorul echipei mele de suflet, în orașul în care m-am născut, este o mare onoare!” - Adrian Vasile, antrenor principal CSM București.

Rezultatele înregistrate de CSM cu Adrian Vasile antrenor principal:

  • șapte victorii, două egaluri și două înfrângeri

Champions League: Team Esbjerg - CSM București 22-24

Champions League: CSM București - Rostov Don 23-23

Liga Națională: CSM București – Dunărea Brăila 33-26

Champions League: CSM București – MKS Perla Lublin 35-19

Liga Națională: CSM București - Măgura Cisnădie 24-18

Liga Națională: ”U” Cluj – CSM București 23-36

Champions League: MKS Perla Lublin – CSM București 19-28

Liga Națională: Corona Brașov – CSM București 30-30

Champions League: CSM București – Team Esbjerg 21-25

Liga Națională: CSM București - SCM Craiova 27-16

Champions League: Rostov Don – CSM București 23-22.