CSM CSU Oradea şi U-BT Cluj-Napoca vor fi adversare în Grupa J din faza a doua a competiţiei masculine de baschet FIBA Europe Cup, potrivit site-ului oficial al întrecerii, alături de Ironi Ness Ziona (Israel) şi Tsmoki Minsk (Belarus), scrie Agerpres.

FIBA Europe CupFoto: fiba.com

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat Grupa G, după ce a învins formaţia rusă Enisei Krasnoiarsk, cu scorul de 97-83, miercuri seara, pe teren propriu, în timp ce campioana României, CSM CSU Oradea, s-a clasat pe locul secund în Grupa D, după un eşec usturător acasă cu Fribourg Olympic, 67-87. Echipa orădeană a avut în grupă o altă adversară din ţara noastră, vicecampioana naţională CSU Sibiu, care a ocupat locul patru.

Ironi Ness Ziona a câştigat Grupa B a competiţiei, cu şase victorii din şase meciuri, în timp ce Tsmoki Minsk s-a clasat pe locul secund în Grupa F, după BC Kiev Basket, cu trei victorii.

Cele două echipe româneşti se vor înfrunta în chiar prima etapă, pe 11 decembrie, la Cluj-Napoca, revanşa fiind programată pe 22 ianuarie, la Oradea.

Primele două clasate din grupă se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei.