Dupa mai multe zile de incertitudine s-a stabilit ca turneul preolimpic de handbal feminin si gala de box profesionist in care va lupta Adrian Diaconu vor avea loc in Sala Polivalenta din Bucuresti, desi initial acest lucru parea imposibil de realizat.

Astfel, turneul preolimpic se va desfasura in perioada 28-30 martie, in timp ce partida in care va urca in ring Adrian Diaconu va avea loc in data de 29 martie, cu incepere de la ora 20.00. Acest lucru va fi posibil datorita unei echipe specializate care va lucra contracronometru pentru ca sala sa fie gata pana la ora partidei pugilistului roman, cu toate ca in aceeasi zi va gazdui si partide din cadrul turneului de handbal feminin.

Cu toate acestea, Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, ramane sceptic, fiind de parere ca aceste doua evenimente majore nu pot fi gazduite in acelasi timp de Sala Ioan Kunst Ghermanescu.

Alexandru Diaconu va lupta pentru titlul mondial interimar la categoria semigrea, versiunea WBC, in timp ce nationala pregatita de Gheorghe Tadici va intalni nationalele similare ale Japoniei, Croatiei si Poloniei pentru a obtine biletele care sa le duca la Olimpiada de la Beijing.