Jucătoarele din naţionala de handbal a României au votat, duminică, la secţia 56 din Brăila, oraşul în care se pregătesc pentru participarea la Trofeul Carpaţi, scrie News.ro.

Nationala de handbal feminin a mers la votFoto: Facebook - Federatia Romana de Handbal

FR Handbal a postat fotografii cu jucătoarele zâmbitoare în faţa secţiei de votare sau după vot, cu buletinele purtând dovada votului.

”Votat! Naţionala feminină de handbal, aflată la Brăila în pregătire pentru Trofeul Carpaţi de la sfârşitul săptămânii viitoare, şi-a făcut timp să meargă astăzi la vot”, a anunţat FR Handbal.

”Am votat pentru că am dreptul să o fac. Am vrut să votez pentru că fac parte din generaţia care va trăi în România după aceste alegeri”, a spus handbalista Cristina Laslo, citată de FR Handbal.

Alte echipe care au votat ”in corpore” duminică sunt Poli Iaşi (fotbal), Universitatea Cluj (rugby), iar între sportivii proeminenţi care şi-au anunţat votul se numără Horia Tecău şi Ana Maria Brânză. Acestora li se alătură şi preşedintele FR Gimnastică, Andreea Răducan, care a îndemnat la vot zilele trecute printr-un mesaj special.