Cristina Laslo, componenta naţionalei de handbal a României, va evolua din sezonul viitor la formaţia Corona Braşov, după doi ani petrecuţi la Buducnost Podgorica, transmite News.ro.

Cristina LasloFoto: Captura YouTube

Corona Braşov a anunţat, luni, transferul jucătoarei.

”Suntem onoraţi că am reuşit să o convingem pe Cristina că proiectul Coronei este unul serios, este de viitor şi că şi la Braşov se poate face performanţă la un nivel înalt. Cristina Laslo este o jucătoare tânără, inteligentă şi talentată, care în mod sigur va ajuta echipa din sezonul viitor. Avem nevoie la Corona de un nucleu de jucătoare care să readucă handbalul braşovean acolo unde merită să fie. Este important ca aceste fete să rămână să joace împreună o perioadă mai lungă pentru că numai continuitatea te poate ajuta să ajungi la performanţa pe care ne-o dorim”, a afirmat preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir.

Cristina Laslo este campioană mondială de junioare, medaliată cu bronz mondial la tineret, iar la nivel de senioare are în palmares locul 4 obţinut cu reprezentativa la CE2018.

În ultimele două sezoane a jucat la Buducnost, unde s-a transferat de la Universitatea Cluj.

Cristina Laslo este al doilea transfer al Coronei, după ce recent a semnat şi extrema stângă Ivona Pavicevic. De la Corona Braşov şi-au mai prelungit contractele până în prezent jucătoarele Georgiana Ciuciulete şi Marilena Neagu, a mai anunţat Corona.