Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanţa a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia TTH Holstebro, cu scorul de 28-22 (16-8), în cea de-a cincea partidă din grupa C a Cupei EHF, informează News.ro.

EHF logoFoto: ehf-euro.com

Principalii marcatori ai partidei au fost Kevic 6 goluri, pentru HCDS Constanţa, respectiv Bramming 6 reuşite, pentru oaspeţi.

În urma rezultatului, HCSD rămâne cu 4 puncte, pe locul 3, iar TTH Holstebro, tot cu 4 puncte, dar golaveraj superior, este pe locul 2.

Cealaltă partidă a etapei, între Cuenca (2 puncte) şi liderul FC Porto (8), se joacă duminică.

Anterior, HCDS Constanţa a obţinut următoarele rezultate în grupa C: 25-29 cu TTH Holstebro, 25-29 cu FC Porto, 34-26 şi 28-26 cu Cuenca.

HCDS Constanţa va mai juca partida cu FC Porto, în deplasare, în 30 martie.

Prima clasată şi trei echipe de locul 2 cu cea mai bună linie de clasament din fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală, în care vor lupta pentru un loc la Turneul Final Four (18-19 mai, în găzduirea echipei germane THW Kiel).

HCDS Constanţa a intrat direct în turul al doilea al competiţiei, eliminând echipa Talent Plzen,cu 28-21 şi 29-23, iar în turul al treilea a trecut de HK Malmo, cu 23-22 şi 34-28, pentru calificarea în grupe.

În Cupa EHF, România a mai fost reprezentată de echipele Steaua Bucureşti şi Potaissa Turda, eliminate în primele două tururi preliminare.