Nora Mork (27 de ani / 1,68 m), jucătoarea care a impresionat în ultimii ani la Gyor, a semnat un contract pe 2 ani cu CSM Bucureşti. Informaţia este confirmată chiar de handbalistă, într-un interviu acordat pentru tv2.no, informează Mediafax.

Nora MorkFoto: ehf-euro.com

”Mă simt uşurată în ceea ce priveşte viitorul meu, am pace. CSM Bucureşti este o echipă foarte bună, care va fi şi mai bună”, a declarat Nora Mork.

Jucătoare a anunţat că va juca la CSM Bucureşti în următorii 2 ani şi pe pagina de Instagram: ”Sunt încântată să anunţ că am semnat un contract de 2 ani cu CSM Bucureşti, un club care crede în mine şi în calităţile mele. Sunt mai motivată ca oricând să mă întorc pe teren, să mă dezvolt ca jucătoare şi să-mi continui cariera alături de câteva dintre cele mai bune jucătoare din lume. Chiar am speranţe mari pentru această echipă şi cred că putem face lucruri mari împreună în următoarele sezoane. Acum aş vrea să mă concentrez pe restul sezonului ca jucător al echipei ETO. Credeţi-mă, mă voi bucura de fiecare clipă, împreună cu colegii şi fanii mei”, a declarat Nora Mork.

Nora Mork este primul transfer confirmat la CSM Bucureşti dintr-o parte sau alta pentru noul sezon. Jucătoarea din Norvegia a câştigat tot ce se putea până acum ca handbalistă, atât la nivel de echipe naţionale, cât şi la nivel de cluburi. Ea este campioană mondială, europeană şi olimpică cu Norvegia şi triplă câştigătoare a Ligii Campionilor, de două ori cu Gyor şi o dată cu Larvik. În ultimii ani, ea s-a bătut frecvent cu Cristina Neagu pentru titlul de cea mai bună handbalistă a lumii.

În Norvegia, Nora Mork nu a dat detalii despre valoarea noului contract, dar a susţinut că a primit o ofertă mai bună decât la Gyor. ”A fost greu să spun nu, dar nu de aceea am ales Bucureştiul. Cel mai important lucru pentru mine este că clubul poate câştiga Liga Campionilor. Va fi o echipă <> bună în sezonul următor. Cred că echipa are cea mai bună şansă de a câştiga”.

Dacă şi Cristina Neagu va accepta oferta de prelungire a contractului, atunci CSM Bucureşti ar oferi, foarte probabil, cea mai tare linie de 9 metri a ultimului deceniu în handbalul feminin: Cristina Neagu - Andrea Lekic - Nora Mork.