CSM București, campioana României la handbal feminin, a anunțat, miercuri, pe contul oficial de Facebook că operația pe care Cristina Neagu a fost nevoită să o facă după accidentarea suferită la CE de handbal din Franța a decurs bine.

Cristina Neagu, dupa operatieFoto: csmbucuresti.ro

”M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu toată forţa spre revenire! Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin!”, a scris Cristina Neagu într-un mesaj postat pe Facebook.

Handbalista a suferit o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, la Campionatul European din Franţa.

În 2014, în luna ianuarie, Neagu şi-a rupt ligamentele la genunchiul stâng şi a apelat tot la medicii belgieni pentru operaţie. Intervenţia de miercuri a fost a treia majoră din cariera sa, cea mai gravă fiind la umărul drept, în SUA, în urma căreia a stat departe de teren un an şi jumătate.

Echipa sa de club, CSM Bucureşti, cu care mai are contract până în iunie 2019, a anunţat că o susţine pe toate planurile şi îi va propune prelungirea angajamentului. Sezonul 2018-2019 este încheiat pentru Cristina Neagu, care va fi nevoită să suporte recuperarea de circa şase luni.