​Accidentată la genunchiul drept în minutul 52 al partidei cu Ungaria, Cristina Neagu va efectua joi un RMN și va rămâne alături de echipă și în semifinala de vineri, pe care România (calificată în proporție de 99%) o va juca împotriva Rusiei. Martin Ambros s-a gândit deja la o posibilă înlocuitoare și Bianca Bazaliu ar urma să ajungă în Paris pentru a se alătura "tricolorelor". Jucătoarea în vârstă de 21 de ani evoluează pentru CSM București, echipă alături de care a câștigat Liga Campionilor în 2016.

Cristina Neagu, accidentare horror contra UngarieiFoto: Captura video

”În urma accidentării suferite în partida de astăzi contra Ungariei, căpitanului echipei naţionale a României, Cristina Neagu, i se vor efectua o serie de teste, mâine de dimineaţă, pentru a determina natura exactă a accidentării. Vă vom ţine la curent cu noi informaţii. Vă mulţumim că sunteţi alături de Cristina şi de echipa naţională!”, a anunţat FR Handbal.

Potrivit primelor informaţii, ar putea fi vorba despre o ruptură de ligamente încrucișate ale piciorului drept, accidentare care ar necesita o recuperare îndelungată, informează ProSport.

S-ar putea să te mai intereseze și:

CE Handbal (f): România vs Ungaria 29-31/ Calificarea în semifinale, la mâna Olandei - Am pierdut-o pe Cristina Neagu, accidentată la genunchi

LiveScore Olanda vs Germania