​Echipele de handbal feminin SCM Craiova şi Măgura Cisnădie şi-au aflat, joi, adversarele din grupele Cupei EHF, la tragerea la sorţi de la Viena. SCM Craiova a cucerit trofeul în 2018, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Grupa A:

SG BBM Bietigheim (Germania)

Team Esbjerg (Danemarca)

Storhammar Handball Elite (Norvegia)

Măgura Cisnădie (România)

Grupa D:

HC Podravka Vegeta (Croaţia)

SCM Craiova (România)

Super Amara Bera Bera (Spania)

Nykøbing Falster Håndbold – NFH (Danemarca).

Câştigătoarea Cupei EHF în 2018, SCM Craiova, a făcut parte din urna a doua valorică, iar Măgura Cisnădie din cea de-a patra, la tragerea la sorţi.

SCM Craiova s-a calificat în faza grupelor după ce a eliminat formaţia germană Borussia Dortmund, în turul al treilea, cu scorul general de 28-25, în timp ce Măgura Cisnădie a trecut de rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, cu 50-47 la general.

SCM Râmnicu Vâlcea nu a trecut însă de turul al treilea, fiind eliminată de danezele de la Ikast Handbold (43-35 la general).

Meciurile din faza grupelor încep în 5-6 ianuarie 2019 şi se vor încheia în 9-10 februarie, cu primele două clasate din fiecare din cele patru grupe în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Sferturile se vor disputa în 2-3 şi 9-10 martie, semifinalele în 6-7 şi 13-14 aprilie, iar finala, tot în dublă manşă, în 4-5 şi 11-12 mai.