​SCM Craiova și Măgura Cisnădie s-au calificat în grupele Cupei EHF, după ce au trecut de Borussia Dortmund, respectiv Zvezda Zvenigorod. SCM Râmnicu Vâlcea a fost eliminată de Ikast Handbold în turul al treilea preliminar.

SCM CraiovaFoto: scmcraiova.ro

SCM Craiova a învins, pe teren propriu, scor 19-18 (10-9), formația germană Borussia Dortmund și s-a calificat după ce a câștigat și partida tur cu 19-17. Astfel, cu scorul general de 38-35, româncele au intrat în grupele competiției pe care a câștigat-o anul acesta.

Pentru SCM Craiova s-au remarcat Zamfir 5 goluri, Trifunovic 4, iar de la Borussia s-a remarcat Huber, cu 5 reuşite.

În altă partidă, Măgura Cisnădie a trecut fără probleme de Zvezva Zvenigorod, scor 26-18 (10-10) și a recuperat diferența din tur (29-24 pentru rusoaice), câștigând astfel dubla manșă cu scorul general de 50-47.

Principalele marcatoare ale meciului au fost Boljevic 8 goluri, Moldovan 5, pentru gazde, respectiv Nikitina 6 reuşite, pentru Zvezda.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost eliminată de danezele de la Ikast Handbold, după ce a pierdut pe teren propriu, scor 21-19. Echipa din România a pierdut și meciul tur, scor 22-16 și cu un scor general de 43-35 a ratat calificarea în grupele Cupei EHF.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Lopez 5 goluri, Vasileuskaya 4, pentru SCM, respectiv Burgaard 6 reuşite, pentru daneze.