​Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, joi, numirea sârbului Dragan Đukić în funcţia de antrenor principal, care îl înlocuieşte astfel pe Magnus Johansson, informează News.ro.

Dragan DjukicFoto: csmbucuresti.ro

“Colaborarea cu CSM Bucureşti este o provocare pentru mine. Vreau să le împărtăţesc fetelor din experienţa mea şi să le redau plăcerea de a juca handbal. Nu mă tem de presiunea rezultatelor, eu sunt primul care pune presiune pe mine. Ţelul fiecărui antrenor este să câştige fiecare joc, îmi doresc să realizez lucruri importante la club, dar acum nu este timpul vorbelor, ci al faptelor”, a declarat Dragan Đukić.

Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate, anunţă CSM Bucureşti.

Dragan Đukić are o vastă experienţă în handbalul european, antrenând echipe mari, printre care se numără Pick Szeged (Ungaria), HC Vardar (Macedonia), Maccabi Tel Aviv (Israel), dar şi naţionale precum Muntenegru, Israel, Marea Britanie, Elveția, Macedonia sau Iordania.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani este la a doua aventură în România, după ce, în sezonul 2017-2018, a pregătit echipa HC Odorhei, care s-a desfiinţat la începutul acestui an. Având licenţa de Master Coach din 2014, Đukić a absolvit şi un master pe linie academică la nivel de EHF şi face parte din prima generaţie de antrenori (13 la număr) care se bucură de un astfel de titlu – ”Master Academic”.

Đukić va face echipă cu Adrian Vasile (antrenor secund) şi Mihaela Ciobanu (antrenor cu portarii). Primul meci pe banca CSM Bucureşti pentru Dragan Đukić se va disputa sâmbătă, în deplasarea din Norvegia, împotriva echipei Vipers Kristiansand. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport şi DigiSport.

S-ar putea să te mai intereseze și:

CSM Bucureşti a anunţat încetarea colaborării cu Magnus Johansson - Adrian Vasile, interimar

Gabi Szabo, după eşecul CSM Bucureşti: Aducerea pe banca tehnică a unei echipe din valorile clubului este următorul pas

Liga Campionilor, handbal (f): Cu vedete, dar fără legături de joc, CSM București pierde în Germania, 30-28 pentru Bietigheim