​Rajon Rondo (New Orleans Pelicans), care a ajutat-o pe Boston Celtics să câştige titlul NBA în 2008, i se va alătura lui LeBron James la Los Angeles Lakers, în liga profesionistă nord-americană de baschet pentru un sezon şi suma de 9 milioane dolari, a anunţat presa americană, citată de AFP.

Rajon RondoFoto: Facebook

Rondo, în vârstă de 32 de ani, care joacă mai mult pe post de coordonator, a trecut pe la Boston Celtics, Dallas Mavericks, Sacramento Kings şi Chicago Bulls. Media sa din sezonul trecut cu Pelicans a fost de 8,3 puncte.

LeBron James, marea vedetă a baschetului nord-american, a semnat un contract pe patru ani cu echipa Los Angeles Lakers, în valoare totală de 154 milioane dolari.

Desemnat de patru ori cel mai valoros jucător al sezonului (MVP), LeBron James a disputat opt finale ale NBA, iar acum se alătură unuia dintre cele mai importante cluburi din ligă, la care au mai evoluat în decursul anilor legende precum Kobe Bryant, Magic Johnson sau Shaquille O'Neal.

După recentul eşec al lui Cavaliers în finala NBA, în faţa echipei Golden State Warriors, James nu şi-a ascuns dorinţa de a evolua într-o echipă capabilă cu adevărat să rivalizeze cu Warriors, câştigătoarea a trei titluri NBA în ultimele patru sezoane, susține Agerpres.

S-ar putea să te intereseze și:

NBA, mutarea anului: LeBron James, contract de 154 milioane dolari cu Los Angeles Lakers