Campioana Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 27-25 (10-10, 23-23), după aruncările de la 7 metri, joi, în Sala Concordia din Chiajna, în primul meci al finalei Ligii Naţionale de handbal masculin, potrivit Agerpres.

La finalul unui meci echilibrat, în care ambele echipe s-au aflat, pe rând, la conducere, scorul arăta 23-23, deşi Steaua a condus cu 23-21 în min. 58. Komogorov a punctat de două ori pentru Dinamo şi a trimis meciul la loviturile de departajare.

Descat, Gavriloaia, Komogorov şi Sajad Esteki au transformat pentru Dinamo, iar Şandu a ratat, în timp ce de la Steaua au înscris Bizău şi Mihalcea, iar Kostadinovic şi Roşu au ratat.

Golurile lui Dinamo au fost marcate de în acest meci de Komogorov 8, Sajad Esteki 6, Gavriloaia 4, Gaiducenko 3, M. Mocanu 2, Descat 2, Bera 2.

Pentru Steaua au înscris Bizău 6, Mihalcea 5 goluri, Roşu 5, Florea 2, Stavrositu 2, Aslanian 2, I. Georgescu 1, Vegar 1, Johannson 1.

Al doilea meci al finalei va avea loc în Sala Dinamo, pe 23 mai.

În duelul pentru locurile 5-6, SCM Politehnica Timişoara a fost învinsă acasă de AHC Dobrogea Sud Constanţa cu 23-22. Al doilea meci va avea loc pe 24 mai, la Constanţa.

În play-off, duelurile se dispută după regula cel mai bun din trei meciuri.