Echipa de handbal feminin SCM Craiova a fost invinsa sambata, pe teren propriu, de formatia rusa Lada Togliatti, cu scorul de 25-23 (15-9), in prima mansa din sferturile de finala ale Cupei EHF, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru SCM Craiova au inscris Floriani 8 goluri, Ticu 6, Ardean-Elisei 3, Pricopi 2, Nikolici 2, Trifunovici 1, Klikovac 1, iar Lada le-a avut in prim-plan pe Dmitrieva 8 si Mosikova 6 reusite.

Partida retur va avea loc in 10 martie, iar castigatoarea se va duela in semifinale cu invingatoarea din sfertul HC Zalau - Kastamonu (29-28 (12-15) pentru HC Zalau in mansa tur disputata tot sambata).

Semifinalele sunt programate in 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

HC Zalau s-a calificat in sferturi de pe locul 2 in grupa D (8 puncte), obtinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK si Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe pozitia a doua (8 puncte) in grupa A, din care au mai facut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar si Randers HK.

Detinatoarea trofeului este formatia rusa Rostov-Don, care in aceasta stagiune joaca in grupa I principala a Ligii Campionilor, din care face parte si CSM Bucuresti.